HOUTEN RINGEN

Ringen kunnen uit allerlei soorten materialen bestaan. Goud en zilver zijn de meest bekende en meest traditionele materialen. Ook kunststof ringen zijn wel bekend. Dat ringen ook van hout gemaakt kunnen worden is minder bekend.

TimberRing heeft gekozen om hout als basis te gebruiken. Een gedurfde keuze? Misschien, maar niet per se qua stevigheid en duurzaamheid. TimberRing heeft een productieproces ontwikkeld dat ervoor zorgt dat de ringen lang mee gaan.

Hout is en blijft echter een natuurlijk materiaal. Hout leeft. Dat is ook de schoonheid van hout. TimberRing ziet hout als het levende goud van de aarde, maar is er tegelijkertijd ook weer niet mee te vergelijken. Een zilveren of gouden ring is natuurlijk gewoon sterker dan een houten ring, maar de schoonheid van een TimberRing is wel weer groter dan die van een gouden of zilveren ring. Tenminste dat vinden wij. De TimberRing collectie is ontworpen en gemaakt door een volwaardig en kundig goudsmid. ‘Houtsmid’ Merieke Werdler laat zien dat de glans en kracht van goud ook in hout zit. Heeft u vragen over TimberRing, neem dan contact op of kijk op de site onder het kopje ‘Vragen’.

TimberRing is een eerlijk en natuurlijk sieraad met als basismateriaal hout uit alle delen van de wereld.