TIMBERRING

TimberRing is een eerlijk en natuurlijk sieraad. TimberRing gebruikt als basismateriaal hout. Hout is een bijzonder veelzijdig materiaal. Hout uit alle delen van de wereld wordt gebruikt om unieke ringen mee te maken.

Ieder houtsoort heeft haar eigen specifieke kleur, structuur, tekening en gewicht. TimberRing maakt op bijzondere wijze gebruik van deze kwaliteiten. TimberRing is net zo veelzijdig als hout zelf. Voor ieder mens en voor iedere vinger bestaat er een TimberRing. Puur of complex, kleurrijk of ingetogen, traditioneel of uitbundig? TimberRing is er in alle soorten en maten. Door houtsoorten te combineren ontstaan er unieke composities. Zilver wordt soms aan het hout toegevoegd om de natuurlijke kleuring van hout te ondersteunen. Het hoofdingrediënt is echter altijd hout. Het draait bij TimberRing om hout en niets anders dan hout.

TimberRing onderscheidt zich niet alleen door haar bijzonder design, maar zeker ook door het uitgebalanceerde gebruik van vaak kostbare hardhoutsoorten. Letterlijk kostbaar, maar vooral ook kostbaar in de zin van schaars… Hardhout komt namelijk van bomen die zeer langzaam groeien en niet zomaar meer aangeplant kunnen worden. Een paar gram hout is gelukkig al voldoende om een stijlvolle ring van te vervaardigen die de naam sieraad met trots mag dragen. Timberring ziet hout als het levende goud van de aarde. Met TimberRing draagt u letterlijk een stukje natuur in de vorm van een ring.

CONTACT

TimberRing is een eerlijk en natuurlijk sieraad met als basismateriaal hout uit alle delen van de wereld.