NIEUWSTE MODELLEN TIMBERRING

Bijna dagelijks verstuur ik ringen die ik in opdracht gemaakt heb. Soms een verlovingsring, vaak trouwringen en natuurlijk ook vrienschapsringen. Naast verschillende ringen maak ik ook oorsieraden en hangers in opdracht. Natuurlijk wordt alles vervaardigd in hout gecombineerd met zilver of goud. Ieder model is uniek en heb ik met veel plezier en passie vervaardigd. Van alle sieraden die ik in opdracht gemaakt heb, maak ik foto's en vanaf vandaag zal ik deze delen in een blog. Zo hoop ik een beeld te geven van de mogelijkheden die er zijn bij het creeren van jouw eigen unieke timberring!

Op de eerste foto die ik post staan trouwringen gemaakt van hout en zilver. De twee buitenlagen zijn gemaakt van Ovankol en daabinnen een bredere laag eiken en een ring van1 millimeter dik  zilver.